• İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Mamak'ta festivalin ikincisi yapılıyor: Amaç edebiyatı tanıtmak

Mamak'ta festivalin ikincisi yapılıyor: Amaç edebiyatı tanıtmak
Mamak Belediyesi ve TYB’nin ortaklaşa düzenlediği 2. Ankara Edebiyat Festivali 12-14 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. TYB Ankara Şube Başkanı Uluçay, “Yazarları insanlarımıza tanıtmak ve edebiyat ortamını yaşatmak için bu çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Mamak Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Ankara Edebiyat Festivali'nin ikincisine imza atıyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 12 ve 14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek festivale bütün Ankaralıları davet etti. Festival içeriğine ilişkin bilgileri aktarmak üzere basınla buluşan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Edebiyat festivali yapmak bizim için ayrıcalıklı bir çalışmadır” dedi. Murat Köse, “Bugünkü festivale destek vermek, içinde bulunmak bizim için büyük bir mutluluk. Toplumların geleceğe taşınması ve geçmiş mirasın bugüne taşınması edebiyatla, yazıyla ve şiirle olur. Bu çerçevede edebiyat festivali gerçekleştirmek bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Devamı: https://www.gazeteilksayfa.com/festivalin-ikincisi-yapiliyor-amac-edebiyati-tanitmak-210816h.htm

Bu haber toplam 154 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim