• İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Mehmet Sabri Genç TYB Gaziantep Şube Başkanı oldu

Mehmet Sabri Genç TYB Gaziantep Şube Başkanı oldu
Türkiye Yazarlar Birliği Gaziantep Şubesi 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı 23 Aralık 2023 tarihinde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Toplantıya katılan üyeler ve kurulu izlemeye gelen misafirler; açılış konuşmalarını, faaliyet raporunu, dilek ve temennileri dinlediler. Daha sonraysa, felsefeci-yazar Dr. Mehmet Sabri Genç’in divan kuruluna sunduğu yeni yönetim kurulu listesi oy birliğiyle kabul edildi. Bu listeye göre yeni yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu:
 
Yönetim Kurulu Başkanı: Mehmet Sabri Genç
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Halil İbrahim Yakar
Sekreter: Muhammet Erdevir
Sayman: Rüstem Yanar
Yönetim Kurulu Asil Üye: Bülent Bilir
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Abdurrahman Örnek, Erdal Korkmaz, Mehmet Aydın, Ramazan Tuncer ve Muhammed Köse
 
Denetim Kurulu asil üyeler Hamza Mercanoğlu ve Ahmet Bozkurt
 
Denetim Kurulu yedek üyeler Emine Gülden Güzel, Yusuf Yıldız, Zabit Durmuş
 
Oy birliğiyle TYB Gaziantep Şubesi başkanlığına seçilen Dr. Mehmet Sabri Genç; “Eski başkan Sayın Mustafa Yıldız’ın katkılarından ötürü kendilerine minnettarız. Yeni yönetimle birlikte, şehirde kültürel niteliğin artırılması adına çaba sarfetmeye devam edeceğiz. Daha evvel herhangi bir dernekten bağımsız olarak yapmış olduğumuz nice etkinlik olmuştu. Bu etkinlikleri de TYB çatısı altında yapacağız. Şehirde var olan kadim edebî ve ilmî kültürün yeniden canlandırılması için son zamanlarda çeşitli kurumların müthiş çabaları var. Gaziantep bu anlamda altın dönemini yaşamaktadır. Bizler de bu dönemde çok daha güçlü ve nitelikli işler yapmaya hazırız ve bunu hep beraber başaracağız. Yeni yönetimin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm üyelere teşekkür ediyorum,” diye konuştu. 
 
Konuşmanın ardından eski yönetim kurulu başkanı Mustafa Yıldız, başkanlığı Mehmet Sabri Genç’e devrederek hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.
10b5826b-06f8-4ee9-a531-73db6f0c6b75.jpg
89600b07-46a6-4512-a452-92d5bd74e007.jpg
Bu haber toplam 236 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim