• İstanbul 16 °C
  • Ankara 26 °C

Meva Kitap Kafe Söyleşileri Devam Ediyor

Meva Kitap Kafe Söyleşileri Devam Ediyor
‘Bir Neslin Ağabeyi Erdem Bayazıt’

Yedi İklim Dergisi kütüphanesinin taşındığı Üsküdar’daki yeni yerinde açılan ‘Meva Kitap Kafe’de kültür sanat söyleşileri devam ediyor.. Bu hafta Erdem Bayazıt konuşulacak.

Geçtiğimiz günlerde vefat yıldönümünde andığımız Erdem Bayazıt’la ilgili  Meva Kitap kafede düzenlenecek  programda sanatı, şairliği, öncülüğü anlatılacak. ‘Bir Neslin Ağabeyi Erdem Bayazıt’ başlıklı etkinliğe Üsküdar Üniversitesi rektör danışmanı, yazar Prof. Dr. Nazif Gürdoğan, Yedi İklim dergisi genel yayın yönetmeni yazar Ali Haydar Haksal, televizyoncu, gazeteci ve yazar Serdar Tuncer konuşmacı olarak katılıyor. Erdem Bayazıt’ın ailesi ve çocuklarının da katılacağı etkinlikte  konuşmacılar ve katılımcılar hatıralarını da anlatacaklar.

Meva Kitap Kafe etkinliği olarak yapılacak proğram 17 temmuz pazartesi günü saat 17.00 de Meva Kiap Kafe’nin Üsküdar’daki Sultantepe Mah. Selman Ağa çeşmesi Sok. No:3  adresinde gerçekleşecek.

Bu haber toplam 591 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim