• İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

MUHARRİR KAYSERİ ŞUBESİNİN NABZINI TUTUYOR

MUHARRİR KAYSERİ ŞUBESİNİN NABZINI TUTUYOR
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi olarak faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor.
 Bu kapsamda 2 aylık faaliyetlerimizle ilgili çeşitli bilgilerin yer aldığı “Muharrir” isimli Dergimiz 7. sayısının yayınlanması ile kısa sürede şubemizin faaliyetlerinin anlatıldığı önemli bir yayın organı haline geldi. 
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi yayın organı olan “Muharrir” Dergisi ile ilgili bilgiler veren Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Mehmet Hüsrevoğlu konu ile ilgili şu bilgileri verdi:
“Bundan bir yıl önce kongremizi gerçekleştirip Kayseri’de yepyeni bir başlangıç yapmamızın hemen ardından yapmakta olduğumuz faaliyetlerimizin yer alacağı bir yayın organı ihtiyacımız ortaya çıktı. Bu boşluğu doldurmak amacıyla geçtiğimiz yıl yönetim kurulumuzun almış olduğu kararla “Muharrir” dergimizi çıkarmaya karar verdik. İki ayda bir yayınlanmasını amaçladığımız ve şubemizin faaliyetleri ile birlikte üyelerimizin de çeşitli konulardaki makalelerin ve dosya konularının yer alacağı bir dergi olarak bugün 7. sayısına ulaşmış bulunuyor. Bu bizim için mutluluk verici bir durum. “Muharrir” dergimiz her geçen sayı ile daha da gelişerek ve içeriği de zenginleşerek şubemizin önemli bir faaliyeti olmayı hak ediyor. Bundan sonra da düzenli bir şekilde devam edecek olan yayın hayatında şubemizin önemli bir tanıtım aracı olacağına yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.
Bu haber toplam 327 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim