• İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

MÜSİAD Ankara Temsilciliğinden TYB Ankara Şubesi’ne Ziyaret

MÜSİAD Ankara Temsilciliğinden TYB Ankara Şubesi’ne Ziyaret
MÜSİAD Ankara Temsilcisi Onur Alp Başayar ve MÜSİAD Uzmanı Samet Yıldız, TYB Ankara Şubesi Başkanı Mehmet Sait Uluçay’ı 1 Eylül 2020 tarihinde makamında ziyaret etti.

İki sivil toplum kuruluşunun yöneticilerinin karşılıklı fikir  alışverişi yaptığı görüşmede TYB Yönetim Kurulu Üyeleri şair ve yazar Vedat Güneş,  Roman Yazarı  Kezban Eldemir Gültepe hazır bulundular.

TYB Ankara Şube Başkanı Mehmet Sait Uluçay,  yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu, ziyaretlerin karşılıklı olarak sık sık yapılmasının faydalı olacağını ve işbirliğini güçlendireceğini ifade etti.

 TYB’nin  yaptığı sosyal, kültürel, sanat ve edebiyat etkinlikleri hakkında  bilgi veren Uluçay, “Bundan böyle  işbirliği içinde bir takım kültürel etkinlikler yapabiliriz. Sivil toplum kuruluşlarının dayanışma, işbirliği ve yardımlaşma içinde bulunmasını önemsiyoruz.” dedi.

Bir sivil toplum örgütü olarak MÜSİAD’ı yakından takip ettiklerini belirten Uluçay, “MÜSİAD’ın raporlarıyla, fuarlarıyla, uluslararası alanda kurduğu iletişim ağıyla Türk ekonomisine yaptığı kazanımları iyi biliyoruz ve sizi takdirle izliyoruz” şeklinde konuştu.

MÜSİAD Temsilcisi  Onur Alp Başayar da sivil toplum örgütlerinin önemini belirterek, “ Beraber çalışabileceğimiz sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz, fikir teatisinde bulunuyoruz.” dedi.

TYB Ankara Şubesi’nin kabul etmesinden ve misafirperverliğinden memnun olduklarını dile getiren Başayar, “TYB Genel Merkezi ve Ankara Şubesi’nin faaliyetlerini  gururla takip ediyoruz. Türkiye’nin fikir hayatına yön veren önemli çalışmalar yapıyorsunuz. Kültür, sanat ve edebiyat alanında ortaya koyduğunuz eserler Türkiye’nin düşünce hayatına öncülük ediyor, ufuk veriyor, ışık tutuyor.  Bundan sonra Türk kültürüne yapacağınız katkıları nasıl destekleyeceğimiz hususunda arkadaşlarımızla istişare edeceğiz, yapacağınız etkinliklere katılım sağlamaya büyük gayret göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette MÜSİAD Temsilcisi Onur Alp Başayar TYB Ankara Şube Başkanı Mehmet Sait Uluçay’a plaket takdim ederken,  TYB Ankara Şube Başkanı Mehmet Sait Uluçay da Başayar’a TYB’nin yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti. 

photo-2020-09-02-12-44-16.jpg

Bu haber toplam 1246 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim