Türkiye Yazarlar Birliği'nin Keçiören Belediyesi'yle ortaklaşa düzenleyeceği Necip Fazıl Kısakürek "Kendi Yankısından Kaçan Çocuğun Hayatından Kesitler ve Kareler" Fotoğraf Sergisi 21 - 25 Mayıs tarihlerinde Milli Piyango Talih Kuşu Sanat Galerisinde yapılacak.
Sergide, 26 Mayıs 1904’te başladığı ÇİLE’sini, 25 Mayıs 1983’te doldurarak aramızdan ayrılan Cumhuriyet Edebiyat ve Düşünce Tarihi’nde görüşleriyle, kişiliğiyle, sanatıyla büyük tartışmalara yol açmış ve bugün hâlâ tartışılmakta olan merhum Necip Fazıl Kısakürek’in aziz hatırasını canlı tutmak amacıyla O’nun hayatından, sanatından ve düşüncelerinden kesitler, fotoğraf kareleri içinde sunulmaktadır.
Sergi açılışındaki konuşmacılar; TBMM Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Sayım Tekelioğlu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Türkiye Yazarlar Birliği Vakfı Başkanı D. Mehmet Doğan, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Danışmanı ve Yazar Yahya Düzenli.
Açılış : 21 Mayıs 2013 Salı, 18.00
Sergi, Pazar ve resmi tatil günleri hariç, 09.00 - 19.00 saatleri arasında açıktır.
MİLLİ PİYANGO TALİH KUŞU SANAT GALERİSİ
GMK BULVARI NO: 4 KIZILAY - ANKARA • TEL: 418 11 29 - 286 93 08/1412































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.