• İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C

ÖNDER’den TYB İstanbul Şubesini Ziyaret

ÖNDER’den TYB İstanbul Şubesini Ziyaret
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kamber Çal ve beraberindeki heyet Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı’yı ziyaret etti.

Kültürel sahada önemli bir misyon yürüten TYB İstanbul Şubesi’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Çal yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı da ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek yerli ve milli meselelerde duyarlı STK’ların ortak hareket etmesinin önemine değindi. İmam Hatiplerin ülkemizin temel değerleriyle barışık nesiller yetiştirme çabasının her türlü takdirin üstünde olduğunu belirten Bıyıklı bugün olduğu gibi yarınlarda da İmam Hatiplilerin memleketimizin istikrarlı yürüyüşünde önemli görevler üstleneceklerini söyledi.

ÖNDER Yönetim kurulu Üyeleri Tayfur Eser, Demet Tezcan, Sabri Otağ’ın yanı sıra TYB İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Dursun ve Fatma Gülşen Koçak’ın da hazır bulunduğu ziyarette iki kurumun ortak yürütebileceği kültürel projeler de istişare edildi.

d031ec95-e8d9-43c6-8e8e-4ca5d24cbe54.jpg

Bu haber toplam 926 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim