• İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Şahin, Bilge Yazarlar Projesi Ziyaretinde

Şahin, Bilge Yazarlar Projesi Ziyaretinde
Ankara Valisi Sayın Vasip Şahin, ASBÜ'deki Bilge Yazarlar Projesi Ziyaretinde Bulundu.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Türkiye Yazarlar Birliği ve Ankara Valiliği Ortaklığı ile düzenlenen Bilge Yazarlar Projesi kapsamında Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'ndeki yazarlık atölyeleri, Ankara Valisi Sayın Vasip Şahin ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan tarafından ziyaret edildi. Sayın Vasip Şahin'e ASBÜ'de yürütülen proje süreci halkında bilgi verildi.

azarlık atölyelerinde görevli öğretmenler ile sohbet eden Ankara Valisi Sayın Vasip Şahin ve Rektörümüz Sayın Arıcan, daha sonra yazarlık atölyelerini gezdi ve genç yazar adaylarının öykü ve şiirlerini dinledi. Sayın Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan Bilge Yazarlar Projesi'ne çok önem verildiğini ve binlerce genç yazar adayının bu proje ile hayatlarına dokunulduğunu belirtti. Eğitmenlere bu projeye verdikleri gönüllü katkıdan ötürü teşekkürlerini iletti.

Ayrıca Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, ASBÜ Kıraathanesinde genç yazar adayları ile bir araya geleceğini iletti. Sayın Valimizi de kıraathane buluşmalarına davet etti.

Kaynak: https://sonsoz.com.tr/haber/19466106/sahin-bilge-yazarlar-projesi-ziyaretinde
vali-001.jpgvali-3.jpg

Bu haber toplam 1106 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim