• İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Sakarya Şube Başkanı Tuna, SBB Kültür Dairesi Başkanı Çileli'yi ziyaret etti

Sakarya Şube Başkanı Tuna, SBB Kültür Dairesi Başkanı Çileli'yi ziyaret etti

Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi Başkanı Fahri Tuna ve beraberinde yöneyim kurulu üyeleri ile birlikte göreve yeni başlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Dairesi Başkanı Sinan Çileli'ye 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Beraberinde şube sekreteri M. Furkan Özren ve şube yönetim kurulu üyesi  Gürel olduğu halde Çileli'yi ziyaret eden Tuna, Türkiye genelinde 16 şube ve 2600 üyesi bulunan Türkiye Yazarlar Birliği ve TYB Sakarya Şubesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

SBB ile TYB Sakarya Şubesi ortaklığında neler yapılabileceği üzerinde durulan görüşmede, Sakaryali şair ve yazarlara vefa programları ile  Sakaryalı şair ve yazarların 16 ilçedeki gençlerle bir araya getirilmemesi üzerinde duruldu.

3-6 Kasım 2022 tarihlerinde SBB himayesinde Adapazarı'nda toplanacak TYB 14. Şubeler Toplantısı organizasyonu üzerinde de durulan görüşme olumlu bir havada geçti ve sık sık biraya gelme dileğiyle sona erdi.

Bu haber toplam 576 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim