• İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Sakarya Şube Başkanı Tuna’dan SAÜ Rektörü Al'a hayırlı olsun ziyareti

Sakarya Şube Başkanı  Tuna’dan SAÜ Rektörü Al'a hayırlı olsun ziyareti
Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi Başkanı Fahri Tuna, Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hamza Al'ı ziyaret ederek şubenin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Tuna'dan Adapazarı'nda 3-6 Kasım 2022 tarihlerinde toplanacak, 16 ilde örgütlü Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezi Şubeler Toplantısı hakkında bilgiler alan Rektör Al da 'bu toplantı çerçevesinde biz de Sakarya Üniversitesi olarak, TYB Şeref Başkanı Yazar ve düşünür D. Mehmet Doğan ile TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan'la öğrencilerimizi buluşturabiliriz. Üstümüze düşen her konuda göreve hazırız' şeklinde görüş belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, 'Şehirle kopuk bir üniversite değil aksine şehrin dinamikleriyle el ele bir üniversite düşünüyoruz. Sizin gibi sivil toplum kuruluşlarıyla daha yakın diyalog içerisinde çalışacağız. Birlikte edebi ve sanatsal projeler yapmalıyız' diye konuştu.

Bu haber toplam 263 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim