• İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Selahaddin E. Çakırgil: Mazlum ‘ahh'ları nice insan vicdanlarını harekete geçirirken...

Selahaddin E. Çakırgil: Mazlum ‘ahh'ları nice insan vicdanlarını harekete geçirirken...
Siyonist haydutlar çetesi İsrail'in, 'savaş' dese de, sırtını dayadığı Amerika ve AB ülkelerinin çoğu dışında dünyada yüz milyonlarca kabul görmeyen ve hiç bir savaş örneğine benzemeyen , teknolojik barbarlık uygulamaları ederken...

Başta Amerika olmak üzere Almanya, Fransa, İngiltere gibi ülkelerdeki yüzbinlerce üniversite öğrencisinin sergilediği Siyonizm ve İsrail militarizmine protestoları emperyal odakları şaşkına döndürmüş bulunuyor. Siyonist İsrail'in sergilediği ve Adolf Hitler'in bile yüzünü ak eden bu emsalsiz barbarlık karşısında, Amerikan Başkanı Biden, bu protestoları bile (antisemitizm / Yahudi düşmanlığı ) olarak niteleyip 'Amerika'da antisemitizme yer yoktur.' diyebiliyor. Hani, neredeyse, geçen hafta New York'ta Yahudilere hitap eden ve İsrail rejimini 'siyonizm putu'na tapınmakla suçlayan Kanadalı Yahudi yazar Naomi Klein'ı bile 'antisemit/ Yahudi karşıtı' olarak suçlayacak. Amerikan ve diğer ülkelerin polisleri ise, Siyonist İsrail rejiminin korkunç barbarlıklarını protesto eden öğrencilerin kayıtlarını siliyor, tutukluyor ve hattâ profesörleri bile üniversitelerinden atıyor.

Bunlar olurken, Arab dünyasında hiçbir kıpırdama görülmemesine şaşıyor niceleri.. Halbuki, Arap halkları korkunç bir maddî doygunluğun rehaveti içinde 'geviş getirme ' pozisyonundalar.. 'İtiraz /protesto n'olacak ki?' diyorlar.. Bilmiyorlar ki, en azından, başlarındaki diktatörlerin temelleri sarsılacak.. Ama, sadece Arab toplumlarını suçlamayalım.. Orta Asya ve Kafkaslar'da büyük ekseriyeti Müslüman olan Türkçe konuşan halkların başındaki cumhuriyet rejimlerinden de 'çıt' çıkmıyor.. Âdeta, üzerlerine ölü toprağı serpilmişçesine.. Halbuki, 35 yıl öncelerine kadar, en azından 200 yıl, Rusya esaretinde yaşamış olmanın acısını yaşamışlardı.. Hele Hazar Denizi'nin batısında yer alanı ise, bir de 'İsrail'i savunuyor!

Devamı: https://www.star.com.tr/yazar/mazlum-ahhlari-nice-insan-vicdanlarini-harekete-gecirirken-yazi-1867371/

Bu haber toplam 155 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim