• İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Taner Namlı TYB Elazığ Şube Başkanı oldu

Taner Namlı TYB Elazığ Şube Başkanı oldu
Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi olağan genel kurul toplantısını 21 Ekim 2023 tarihinde TYB Elazığ Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirdi.

2021 yılında Nazım Payam başkanlığında şube olarak faaliyetlerini sürdürmeye başlayan TYB Elazığ Şubesi, iki yıllık süre içerisinde etkili ve önemli faaliyetlere imza attı. Genel kurulda yönetimi genç ve yeni arkadaşlara devretmenin Şube faaliyetlerine heyecan katacağına inandığını söyleyen Payam, dergi ve kitap çalışmalarına da daha fazla zaman ayırma çabasında olduğunu, yönetim nöbetini devretmesine rağmen yeni yönetime her zaman destek vereceğini, faaliyetlere Bizim Külliye dergisinin de her zaman destek olacağını belirtti.

2021 yılı Eylül ayında Mehmet Akif Ersoy anısına bir program düzenleyerek şube kuruluşuna başladıklarını hatırlatan Payam, 2 yıllık süreç içerisinde 6. Şehir Tarihi Yazarları Kongresi, 2 dönem süren yazarlık Atölyesi, atölye çalışmalarının yayınlandığı bir e dergi çalışması, aylık toplantılar gibi faaliyetlerle Elazığ 'da varlığının hissettiren bir kuruluş olduklarını beyan etti. Asıl amaçlarının yoğun faaliyet programından ziyade nitelikli çalışmalarla kalıcı ve etkili işler çıkarmak olduğuna inandıklarının özellikle altını çizdi.

Yönetim kurulu üyesi Kemal Batmaz tarafından Şubenin mali raporunun okunmasının ardından yönetim ve denetleme kurulu üyeleri seçildi. Yönetim kurulu ise Başkan olarak Doç. Dr. Taner Namlı’yı belirledi. 

whatsapp-image-2023-10-25-at-10.38.36.jpeg

TYB Elazığ Şube yönetimi şu isimlerden oluşturuldu:
Doç. Dr. Taner Namlı (Başkan)
Kemal Batmaz (Başkan Yardımcısı)
Ömer Kazazoğlu (Sekreter)
Sibel Öztaş (Sayman)
Giray Yılmaz (Üye)

TYB Elazığ Şubesi yeni Başkanı Doç. Dr. Taner Namlı konuşmasında, kurucu başkan Nazım Payam'a Elazığ kültür hayatına katkılarından ve Şube kuruluşunda gösterdiği gayretlerden dolayı minnettar olduklarını ifade etti. Payam’ın her çalışmada kendileriyle beraber Elazığ kültür ve sanat hayatına katkı sağlayacağını, yeni yönetimin Türkiye Yazarlar Birliği'nin misyonunu sürdürmeye devam edeceğini ifade etti. 

Bu haber toplam 277 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim