• İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Tatilde Hangi Yazar Ve Kitapları Okuyalım?

Tatilde Hangi Yazar Ve Kitapları Okuyalım?
Öğrenciler, öğretmenler uzun bir tatile girdiler. Peki tatilde ne yapılıyor? Gezmek, yüzmek, eğlenmek, sosyal medyada oyalanmak, sanal oyun oynamak, yatıp uyumak, eş dost ziyaretleri yapmak şeklinde özetlenebilir.

Öğrencilerin bir kısmı “Kur’an kursları”nda dini eğitim görüyor. Bir kısım öğrenci, “yaz okulları”nda, “tatil kampları”nda, “spor kulüpleri”nde tatillerini değerlendiriyor. Fakir ailelerin çocukları ise ailelerine katkıda bulunmak için tarlada, sanayide geçici işçi olarak çalışıyor.

Tatilde kitapla aramız nasıl? Sınavlara endeksli bir eğitim, ezbercilik anlayışı, popüler kültürün baskısı, sosyal medya ve internet bağımlılığı, çocuklarımızı kitap okumaktan uzaklaştırıyor. Farklı etkinliklerin yanı sıra ilgi alanlarımıza, yaş ve kültür seviyemize uygun kitaplar okuyarak hem dinlenmiş hem zevk almış hem de kendimizi her yönüyle zenginleştirmiş olabiliriz.

Devamı: https://www.insaniyet.net/tatilde-hangi-yazar-ve-kitaplari-okuyalim/

Bu haber toplam 160 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim