• İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Trabzon İl Kadın Kolları TYB Şubesini Ziyaret Etti

Trabzon İl Kadın Kolları TYB Şubesini Ziyaret Etti
İl Kadın Kolları Başkanı Sn.Ayfer CİHAN Hanımefendi ve yönetim kurulu üyeleri,  "Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı" tanıyan  yasal düzenlemenin kabulüne ilişkin "5 Aralık Dünya Kadın Hakları" gününde, Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Teşkilat Başkanı Sn.Kamuran TUNA Beyfendiye ve Yazarlar Birliğinin Kadın  üyelerine yönelik Trabzon Sanatevi bünyesinde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler. 
TÜM YÜREKLERE 
DOKUMAK İSTİYORUZ
Ziyarete elinde çiçekleriyle giden Cihan, "gittiğimiz heryere elimizdeki çiçek ve yüreğimizdeki sevgi tohumlarını ekmeye  kararlıyız. Zira biliyoruz ki sevgisiz kalan her canlı yağmura hasret kalan susuz topraklar misali cölleşmeye mahkümdur. Dolayısıyla hiçbir ayrım gözetmeksizin her bireyin gönlüne dokunmayı görev addediyoruz." Diye konuştuğu öğrenildi 
 
KADINLARIMIZ 
HAYATİN KENDİSİDİR 
 
TYB Trabzon Şube başkanı Kamuran Tuna tarafından konuya dair yapılan açıklamada ise " ziyaretimizde bulunan Ayfer Hanımefendi nezdinde ifade etmeliyim ki kadınlarımız en değerli hazinemiz ve elinde lütfettiği çiçeklerden daha nadide varlıklarımızdır. Bana göre, onlarsız hayatın en asgari üçte ikisi yok hükmündedir. Metrekaresine en fazla sanatçı düştüğü bilinciyle gurur duyduğumuz şehrimizin yanı sıra, Yazarlar Birliğimize mensup olup, farklı sanat disiplinleri ve edebi dallarda kendine özgü sanatçı niteliği taşıyan Kadın üyelerinimizin varlığı bizleri ziyadesiyle bahtiyar kılmaktadır. Ayrıca marjinal olmayan farklılıklarımızı daima zenginliğimiz şeklinde telakki eden ve insan odaklı bir karakterin sahibi sıfatıyla belirtmek isterim ki, İl Kadın Kollarımızın şahsımı ve "Dünya Kadın Hakları"  minavilinde, Kadın üyelerimizi ziyaretleri birçok takdirin üzerindedir. Bu nedenle, şahsım, Yönetim kurulum ve tüm üyelerim adına, kendilerine şükranlarımı arz ediyorum." İfadelerini kullandı.
2cae536c-7a6a-4fb9-909d-9ab9d205790e.jpg
Bu haber toplam 328 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim