• İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Trabzon Şube Başkanı Tuna: Sağlık çalışanlarımızın yanındayız

Trabzon Şube Başkanı Tuna: Sağlık çalışanlarımızın yanındayız

Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubesi tarafından, 19 Ocak 2021 tarihinde Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Koordinatörlüğü ve Merkez İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin nezaretinde, Pandemi/Filyasyon ekibine yönelik gerçekleştirilen ziyarette öğle yemeği ikramında bulunuldu.

Kamuran Tuna başkanlığında yürütülen programda, yönetim kurulu ve üyelerden Mümin Sağlam, Neslihan Eyüboğlu, Tahir Orhan ve aynı zamanda Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan üye Bahriye Kefelioğlu Bektaş’ta hazır bulundu.

Başkan Kamuran TUNA ve beraberindeki heyet, “Trabzon Ortahisar Merkez İlçe Sağlık Müdürü, Bünyamin GÜRSOY” ve “Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi” Sorumlu Hekimi Abdullah GÜLEÇ tarafından karşılandı.

eojxxgnxuaa_oou.jpgPandemik koşullar dikkate alınarak oluşturulan kısa değerlendirme bağlamında, Sağlık Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada, milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna en çok ihtiyaç duyulan böylesi bir dönemden geçerken, TYB Trabzon Şube Yönetiminin, bu ince ve nazik davranışları birçok takdirin üzerindedir. Bu anlamda,  Türkiye Yazarlar Birliğinin Trabzon Yönetimi başta olmak üzere, takdire şayan duyarlılıklarından ötürü tüm üyelerine ayrı, ayrı şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.  

Aynı şekilde, TYB Trabzon şube başkanı Kamuran Tuna tarafından yapılan açıklamada ise, “Türkiye’nin en köklü ve mazisi en derin, Kamu yararı statüsüne haiz bir yazar kuruluşu olarak, her şart ve koşulda devletimizin, milletimizin yanında olmayı şiar edinmiş bir camia olduklarını vurguladı. Bu kapsamda gerek moral, motivasyon, gerekse toplumsal bir farkındalık oluşturma anlamında, arzulanması halinde farklı tarih ve etkinliklerle sağlıkçılarımızın yanında olmaya her zaman hazırız” sözlerinin altını çizdi. Konuşmasının devamını, “beyaz kep ve önlüklü Melekler olarak tanımladığım sağlık personelimize daima minnettarız” ifadeleriyle tamamladı.

 

Bu haber toplam 881 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim