• İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

Trabzon Şubesi Kültür Faaliyetlerine Devam Ediyor: Şair Halil Aktaş'ın Kitapları Öğrencilere Hediye Edildi

Trabzon Şubesi Kültür Faaliyetlerine Devam Ediyor: Şair Halil Aktaş'ın Kitapları Öğrencilere Hediye Edildi

TYB Trabzon Şube Başkanlığı, kültür faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Son olarak, Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Ergüden, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Zeki Uzunoz, Oymalıtepe Karakol Komutanı Ceyhun Hıdır ve mahalle muhtarı Veysel Arslan'nın katılımlarıyla Oymalıtepe mahalle okullarına yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette, Yazarlar Birliği Trabzon Şube Başkanlığı üyelerinden Halil Aktaş'a ait kitaplar öğrencilere hediye edildi.

Yazarlar Birliği Trabzon Şube Başkanı Kamuran Tuna tarafından yapılan açıklamada, "Kültür faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda, Yomra Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Jandarma Komutanımız, Oymalıtepe  Karakol Komutanımız, mahalle muhtarımız ve birçok katılımcımızla birlikte Yomra ilçemiz Oymalıtepe mahallesinde mevcut okullarımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde, şair üyelerimizden Halil Aktaş'a ait kitapları öğrencilerimize hediye ettik. Bu vesileyle, öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik etmeyi ve yazarlarımızla buluşturmayı amaçladık. Katılımlarından dolayı protokolümüzün saygıdeğer mensuplarına, ilgili okulların idareci, öğretmen ve ögrecilerine ayrıca üyemiz Halil Aktaş'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Açıklamanın sonunda "öğrencilerimiz, yazar  Halil Aktaş ile tanışma ve kitaplarını imzalatma imkanı buldular. Program, öğretmen, öğreci ve vatandaş tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Böylece anlamlı bir farkındalık oluşturmaya gayret ettik. Bu vesileyle Yönetim Kurulumuz nezdinde, bizleri yalnız bırakmayan kıymetli katılımcılarımıza, misafirperverliklerinden ötürü mahalle muhtarımız başta olmak üzere, ilgili okulların idareci, öğretmen ve ögrecilerine ve ücretsiz kitap hediyeleri için üyemiz Halil Aktaş'a en kalbi şükranlarımı sunuyorum" İfadelerini kullandı. 

img_20240212_164258_005.jpg

Bu haber toplam 1464 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim