• İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Trabzon’da İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenledi

Trabzon’da İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenledi

Trabzon İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve İl Halk Kütüphane Müdürlüğü ile TYB Trabzon Şube Başkanlığı, Maçka Belediyesi, Maçka  Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortak katılım ve katkıları ile Trabzon Maçka ilçesinde  Milli şair Mehmet Akif Ersoy'u anma programını düzenlendi.

Programda Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubesi üyeleri; KTÜ Öğretim Görevlisi Hülya Çakıroğlu, Yahya Demeli Bahriye Kefelioğlu Bektaş ve Mustafa Mazlum dernek başkanı Kamuran Tuna yönetiminde Milli Şair Mehmet Akif Ersoy hakkında konuşmalar yaparak yine şairin şiirleri ile programı renklendirdiler.

Program sonrası açıklama yapan Şube Başkanı Tuna, "Bizleri yalnız bırakmayıp, sıcak bir ilgiyle ağırlayan, İlçe Kaymakamı Sn. Selim Çomaklı'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Yaşar Adıgüzel'e Belediye Başkan vekili  Sn. Mine Hanımefendiye, İl Halk Kütüphane Müdürümüz Sn. Ahmet Emin Akgün'e,  ilçe Müftüsü Sn. Mehmet Cebeci'ye, Ak Parti Kadın kolları mensuplarına, Halil İbrahim Atmaca Kültür ve Sanat Merkezi personeli başta olmak üzere ilgili kurum, kuruluş personeline, öğretmen ve sevgili öğrencilerimiz ile tüm katılımcılara şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı arz ediyorum" diyerek Türkiye Yazarlar Birliği'nin yeni proje çalışmaları içerisinde olduğunu ve programların devam edeceğini bildirdi.

whatsapp-image-2022-03-12-at-00.17.06-(1).jpegwhatsapp-image-2022-03-12-at-00.17.07-(3).jpegwhatsapp-image-2022-03-12-at-00.17.08-(2).jpeg

Bu haber toplam 544 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim