• İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Trabzon’da TYB Üyesi Yazarlar Kamuran Tuna’yı Yeniden Seçti

Trabzon’da TYB Üyesi Yazarlar  Kamuran Tuna’yı Yeniden Seçti
TYB Trabzon Şubesinin 11. Olağan Genel Kurulu, 07.01.2024 tarihinde Trabzon Sanatevi bünyesinde gerçekleştirildi.

Başkan Kamuran Tuna tarafından Genel Kurula hitaben yapılan genel değerlendirme ve bilgilendirme konuşmasına müteakip, Genel Kurul üyelerinin ¾ oranında katılım sağladığı Kongre’nin Divan Heyeti, Adnan Taç başkanlığında Haydar Çoruhlu ve Fatih Erol’un kâtip üyelikleriyle oluşturuldu.  

YAZARLARDAN KAMURAN TUNA’YA YOLA DEVAM VİZESİ

Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, gündem gereği faaliyet ve denetim raporları ile mali tablolar, oy birliğiyle oylanıp ibra edilerek, seçimlere geçildi. Kongrede mevcut olan Genel Kurulun tamamının oyunu alan Kamuran Tuna, yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim Kurulunda köklü değişikliğe giderek, taze kan ve yeni isimlere imkân sağlama gayretinde bulunduğu gözlemlenen Tuna’nın Yönetim, Denetim ve Üst Kurulları şu isimlerden oluştu. Buna göre, Yönetim Kurulu;  Kamuran Tuna, Cevat Öztürk, Saadet Yılmaz, Emine Çolakoğlu, Adnan Bıyıklıoğlu asıl listelerde yer alırken, Bahriye Kefelioğlu Bektaş, Halil Aktaş, Ali Kılıç, Melih Aydın ve Adnan Taç yedek listedeki yerlerini aldılar. Denetleme Kurulunda ise, Haydar Çoruhlu, Yahya Demeli ve Sevim Aydın isimlerinin yedeklerinde, Neslihan Eyüboğlu, Mehmet Gençcan ve Mustafa Yılmaz Kar, yer buldular. Üst Kurul Delegelikleri; Mümin Sağlam, Mehmet Mutluoğlu, Kemal Çuman, Necmi Koç ve Malike Cicerali tarafından paylaşıldı. Suhulet içinde tamamlanan Olağan Genel Kurul, dilek ve temennilerden sonra, yeniden teveccühleri nedeniyle, Kamuran Tuna’nın yaptığı kısa teşekkür konuşmasıyla son buldu.

whatsapp-image-2024-01-07-at-18.22.28-(2).jpeg

Bu haber toplam 268 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim