• İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Türkiye Umudun Kalesidir!

Türkiye Umudun Kalesidir!
Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı Semerkand Radyo’da Yusuf Duru’nun Konuk Odası programına katıldı.

Eğitim ve kültür meselelerinin konuşulduğu programda Bıyıklı TYB İstanbul Şubesi’nin yeni dönemde gerçekleştireceği projeler hakkında da açıklamalarda bulundu.

Program sunucusu Duru’nun Orman yangınları ve sonrasında oluşan gündemle ilgili fikirlerini sorması üzerine Bıyıklı şöyle konuştu:

‘Sadece ormanlar yanmıyor canlarımız yanıyor. Zor zamanlardan geçiyoruz. Bugünler de geçecek. Her şeyden önce umudumuzu korumalıyız. Türkiye küllerinden dirilmek noktasında tecrübelidir. Uğradığı saldırılardan sonra yeniden toparlanıp dirilen dirilip devleşen bir ülkeyiz. Yangın söner yaralar iyileşir ormanlar yeniden yeşerir. Yeter ki biz karamsar olmayalım. Halil İnalcık’ın dediği gibi Karamsarlık korkaklıktır. Türkiye büyüktür. 1500 yıllık bir tarihimiz var. Canımızla, başımızla bu büyüklüğü devam ettireceğiz.

 Türkiye umudun kalesidir. Türk milletinin son neferi son nefesi verene kadar var olma mücadelemiz devam edecektir. Sosyal medyadan yayılan kirli bilginin amacı belli. Küresel bir algı operasyonuyla karşı karşıyayız.

Yangın sonrası vatan düşmanlarının oluşturmak istediği kaos ortamına karşı uyanık olacağız. Yangından daha tehlikelisi onların karmaşa planlarıdır. Buna müsaade etmeyeceğiz. Birliğimiz dirliğimizi koruyacağız. Türkiye’yi aciz gösteren paylaşımlarda bulunan sözde sanatçı yazar ve siyasetçileri milletimiz hiçbir zaman affetmeyecek. İhanet affedilmesi mümkün olmayan bir suçtur. Kendi insanına yabancılaşmış kendi devletine düşman olmuş bu kişiler  "Edirne'ye Enver gireceğine Bulgar girsin" diyen hainlerin devamıdır.

Türkiye düşmanlığı konusunda ihtisas yapmış Sözde aydınların her fırsatta devletimizi küçük düşürüp batıya imdat çağrılarında bulunmaları idrak tutulmasından başka bir şey değildir.’

 

Yaklaşık bir saat süren program Mahmut Bıyıklı’nın birlik ve beraberlik çağrısından sonra sona erdi.

Bu haber toplam 476 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim