• İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi Açıldı

Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi Açıldı
Türkiye Yazarlar Birliği Derneği’nin Elazığ Şubesinin açılışı gerçekleştirildi.

Elazığ Şubesi Başkanlığını Nazım Payam’ın yapacağı Türkiye Yazarlar Birliği’nin açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.
1-025.png

PAYAM: VAKIF BİZİM İLKELERİMİZİ BİÇİMLENDİRİYOR Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şube Başkanı Nazım Payam, “Vakıf bizim ilkelerimizi biçimlendirmekle kalmıyor hem de kadim bir geleneğin mensubu olma şuurunu bize veriyor. Ve biz bu şuurla hareket ediyoruz. 20 yıl bizim külliyeyi de bu doğrultuda, bu ilkede yürüttük. İnşallah Allah nasip ederse Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi’ni de yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

2-025.png

İSPİRLİ: BİRLİKTE GÜZEL PROGRAMLARA İMZA ATACAĞIZ Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube başkanı Hanifi İspirli, “Yer Elazığ olunca durmuyoruz tabi koşuyoruz. Aynı şekilde Doğu’da üçüncü şube oluşu da bizim için heyecan veriri oldu. Onu da konuştuk. Birlikte güzel programlara imza atacağız” şeklinde konuştu.
3-025.png

İLHAN: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM İzzetpaşa Vakfı Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan, “Elazığ’daki kamu kurum kuruluş yöneticilerine, Elazığ Belediyesi’ne, Fırat Üniversitesi rektörlüğüne, Türkiye Yazarlar Birliği’ne ve Elazığ Valiliği’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

4-014.png

DOĞAN: BUGÜNE KADAR 16 ŞUBE AÇTIK Türkiye Yazarlar Birliği Kurucusu Mehmet Doğan, “43 yıl içinde gerçekten milletimize, memleketimize edebiyat hayatımıza büyük hizmetlerde bulundu. Bugüne kadar 16 şube açtık. Ve 17. Şubesini de burada hep birlikte açıyoruz” diye konuştu.
5-012.png

ARICAN: 2021 YILININ İSTİKLAL MARŞI YILI İLAN EDİLMESİNE BU VESİLE İLE ÖNCÜLÜK ETTİK Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, “Sayın Cumhurbaşkanımıza mektuplarımızı yazdık, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne mektuplarımızı yazdık. Kamuoyunda sivil toplum kuruluşlarımızla kamuoyu oluşturmaya çalıştık. Ve 2021 yılının İstiklal Marşı yılı ilan edilmesine bu vesile ile öncülük ettik” diye ifade etti.
6-007.png

ÜSTÜNDAĞ: HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, “Biz bu açıdan Fırat Üniversitesi olarak akademik anlamda Türkiye Yazarlar Birliği’nin 17. Şubesi olarak açılan şubemize her türlü desteği vereceğimizi ifade ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
7-007.png

TORAMAN: ELİMİZDEN GELDİĞİNCE SİZİN YANINIZDA OLMAYA GAYRET GÖSTERECEĞİZ Elazığ Valisi Ömer Toraman ise, “Sivil toplum yapısının Elazığ’da çok güçlü olduğunu ifade etmek isterim. Bu güçlü yapının da en önde gelenlerden bir tanesinin de İzzetpaşa Vakfı olduğunu burada geçmişte de yaşamış, çalışmış birisi olarak zihnimde hep muhafaza etmiştim. Bu sivil toplum örgütüyle beraber şehrimize kültür anlamında önemli hizmetler yapacaktır. Biz de her zaman emrinize amadeyiz. Gücümüz yettiğince, elimizden geldiğince sizin yanınızda olmaya gayret göstereceğiz” şeklinde ifade etti.
8-005.png

9-007.png10-002.png11-002.png

Bu haber toplam 890 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim