• İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi’nden Fırat Gazetesi'ne ziyaret

Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi’nden Fırat Gazetesi'ne ziyaret
Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şube Başkanı Doç. Dr. Taner Namlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fırat Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şube Başkanı Doç. Dr. Taner Namlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Ömer Kazazoğlu, Kemal Batmaz, Sibel Öztaş ve Giray Yılmaz ile birlikte Fırat Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Doç. Dr. Namlı ve beraberindekileri Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Semih Erdem ağırladı.

Elazığ; kültür sanat hayatının derinliği olan bir şehir

Ziyaret sırasında kısa bir açıklamaya imza atan Doç. Dr. Namlı; “Bir ay önce Genel Kurulumuzu yaparak, yönetimimizi oluşturduk. İki yıl öncesinde de Elazığ şubemiz; Nazım Payam başkanlığında faaliyete geçmişti. Yönetim olarak bizler nöbeti devraldık. Bizim genel merkezimiz Ankara’da ve Anadolu’nun 10- 15 şehrinde Türkiye Yazarlar Birliği’nin şubeleri var. Bu Elazığ için bir şans. Çünkü Elazığ kültür anlamında ve yazı hayatı anlamında çok eskilere dayanan bir maziye sahip. Elazığ; kültür sanat hayatının derinliği olan ve bu konuda geleneği olan bir şehir” dedi.

Eserlerinin tanıtımı noktasında kendimize bir rol biçtik

Açıklamasını sürdüren Doç. Dr. Namlı; “Bizim misyonumuz; işte bu devamlılığı sağlamak olmalıdır. Özellikle yazarlık açısından. Bizler yazarlığa merakı olanların da ellerinden tutuyoruz. Bu konuda her yaştan yazara öncülük etmeyi kendimize görev ediniyoruz.

Devamı: https://www.elazigfirat.com/turkiye-yazarlar-birligi-elazig-subesinden-firat-habere-ziyaret

Bu haber toplam 132 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim