Fahri Tuna, Yılmaz Güney, Osman Suroğlu, Osman Karagüzel, Mustafa Turan, Yrd.Doç.Dr. Mehmet Özdemir, Mustafa Erdoğan, Ayhan Tınıç, Rüstem Budak ve Aylin Günay’dan oluşan kurucu yönetim, ilk toplantısında görev dağılımını şöyle gerçekleştirdi: Fahri Tuna (Şube Başkanı), Yrd. Doç. Dr. Mehmet Özdemir (Şube Başkan Yardımcısı), Aylin Günay (Şube Sekreteri), Rüstem Budak (Şube Muhasibi) ve Osman Karagüzel (Üye).
Ayda bir kültürel / sanatsal etkinlik düzenlemeyi hedef aldıklarını belirten Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Fahri Tuna, “Sivil toplum yapılanmalarının pek çoğu topluma artı değer katmaktadır, farklı alanlarda faaliyet gösteren pek çok derneğin yanında Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi’nin olması Sakarya’nın kültürel hayatı için son derece önem arzetmektedir. Adapazarı bu konuda da bereketli bir coğrafya, yazarlar birliği çatısı altında aynı alanda çalışan insanların yer alması kültürel hayatımıza yeni bir ivme katacağı kanaatine sahibim.” dedi.
Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi Kuruldu

Fahri Tuna’nın başkanlığında on kurucu üye ile çalışmalarına başlayan derneğin, Sakarya’nın kültür ve sanat hayatında etkin rol oynaması bekleniyor.
Bu haber toplam 3510 defa okunmuştur
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
TYB İstanbul'da 15 Temmuz Şiir Şöleni DüzenlendiTürkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi tarafından, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla “15 Temmuz Şiir Şöleni” düzenlendi.
TYB İstanbul'dan 15 Temmuz Şiir ŞöleniTürkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla “15 Temmuz Şiir Şöleni” düzenleyecek.
Ahlat ve Artvin’in Tarihî ve Kültürel Mirası TYB Konya’da KonuşulduTürkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi tarafından düzenlenen “Kültürel Etkinlikler” serisi kapsamında, bu hafta D. Mehmet Doğan Kütüphanesi’nde “Şehir-Şehrengiz: Artvin - Ahlat” programı yapıldı.- 19:12 - Muhammet Enes Kala: Şiir Bize Ne Söyler?
- 13:23 - Taşa Yazılan Destan ya da Kardeşliğin Mührü Şuşa’ya Güzelleme
- 12:41 - TYB Türkiye’yi Erzincan’da buluşturuyor
- 12:02 - Mehmet Nezir Gül: Gül/lük Bir Mazlum
- 11:09 - İskoçya’da Abdülkadir Es-Sûfî’yi Yeniden Hatırlamak: Ian Dallas’tan “Gelmekte Olan İnsan’’a
- 09:51 - Anadolu’nun fikrî birikimine büyük katkı: "Düşünen Şehir" 24. Sayısıyla Okurlarıyla Buluştu
- 21:54 - Şuşa ve Ağdam’da Muhteşem Şölen: 2. Türk Dünyası Genç Şairler Festivali Gerçekleşti
- 16:32 - Ali Osman Özdemir: “Çevrim Dışı Kalmak Mümkün Mü?
- 16:05 - T Dergi’nin 6. sayısı okuyucularla buluştu
- 12:38 - TYB İstanbul'da 15 Temmuz Şiir Şöleni Düzenlendi
- 12:29 - Ahmet Varol: Zorla aldığı tahtı gönüllü vermişti!
- 12:27 - Ömer Lekesiz: Sezai Karakoç’un şiir ufku: Yıldızlara değil, kadere bakmak
- 12:26 - Bedir Acar: FETÖ ve Geceyarısı Ekspresi
- 12:24 - Ufuk Coşkun: 15 Temmuz: Unutursak kaybederiz
- 12:22 - Hasan Öztürk: Yargılanmadığım davanın gerekçeli kararında “hükmüm” konulmuş
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim



























Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.