• İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

TYB Ankara Şubesi 15. Kitap Fuarı’nda stant açıyor

TYB Ankara Şubesi 15.  Kitap Fuarı’nda stant açıyor
Ankaralılar uzun bir aradan sonra yeniden kitaplarla buluşuyor. REM Fuar Organizasyon tarafından düzenlenen Ankara 15. Kitap Fuarı 22-31 Ekim tarihleri arasında açılıyor.
ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek Ankara 15. Kitap Fuarı’nda Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi de stant açarak fuara katılıyor. TYB’nin yayınlarının da tanıtımını yapacak Stantta başta TYB kurucu ve Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan olmak üzere Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi’nin üyeleri kitaplarını imzalayabilecekler.
22-31 Ekim tarihleri arasında her gün saat 10.00 ile 20.00 arasında açık kalacak Ankara 15. Kitap Fuarı’na gençlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.  Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öğrencilerin kitapla buluşmasını teşvik etmek amacıyla tüm okullara fuarla ilgili bilgilendirme yaptığı bildirildi.
Ankara 15.  Kitap fuarında imza günü yapmak isteyen TYB Ankara Şubesi üyelerinin tybankara@ gmail. com mail adresinin yanı sıra 0546- 8319797 telefon ile irtibata geçmesi gerekiyor.
Ankara 15. Kitap Fuarı’yla ilgili görüşleri dile getiren TYB Ankara Şubesi Başkanı Mehmet Sait Uluçay, kitap fuarlarının şehrin fikir dünyasını zenginleştirdiğini, okuyucuların kitapla buluşmasını sağladığını, özellikle gençlerin yazar ve şairlerle  yüz yüze konuşma imkanı bulduğunu söyleyerek, TYB Ankara Şubesi’nin  zengin kitap içeriğiyle fuara farklı bir renk katacağını ifade etti.
Bu haber toplam 974 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim