• İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

TYB Bolu ve TYB Sakarya'dan Ortak Kadın Yazarlar Edebiyat Şenliği

TYB Bolu ve TYB Sakarya'dan Ortak Kadın Yazarlar Edebiyat Şenliği
BAİBÜ Köroğlu Yazarlık Mektebi evsahipliginde, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Bolu ve TYB Sakarya Şubeleri ortak etkinliğinde Kadın Yazarlar Edebiyat Dinletisi düzenlendi.
Geçtiğimiz günlerde kurulan TYB Bolu Şubesi ile on beş yıldır faaliyet gösteren TYB Sakarya Şubesinin Kadın Yazarları, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 7. Köroğlu Yazarlık Mektebi ev sahipliğinde Adalı Kadın Yazarlar Edebiyat Dinletisi’nde bir araya geldi. 
 
Gülezler Konağı'nda düzenlenen etkinlikte on üç kadın yazar, Köroğlu Yazarlık Mektebi gençlerine şiir, öykü, deneme, masal ve portre denemelerini seslendirdi.
 
TYB Sakarya Adalı Kadın Yazarlar Başkanı Arzu Özdemir'in açılış konuşması ile başlayan edebiyat dinletisinde; Adapazarı'ndan Elif Yıldız, Filiz Toklu, Gülsen Yıldız, Nalan Solmaz, Neslihan Cebesoy, Nursel Camcı ve Arzu Özdemir, Bolu'dan Aygül Yıldırım Uzun, Elif Koktaş, Gül Nihal Kul ve Rabia Barış, genç yazar adaylarıyla eserlerini paylaştılar.
 
Programın sonunda BAİBÜ Köroğlu Yazarlık Mektebi (KYM) Koordinatörü Fatih Peker, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın il dışı programı olmasından dolayı katılamadığı etkinliğe teşrif eden Kadın Yazarlar, öğrenciler, atölye eğitmenleri ve tüm katılımcılara gönderdiği selamını iletti ve KYM hakkında kısa bilgi verdi.
 
 TYB Bolu Şubesi Başkanı Mustafa Süs ve TYB Sakarya Şubesi Başkanı Fahri Tuna da güzel ve anlamlı ev sahipliği için BAİBÜ Rektörlüğüne teşekkür ederken, komşu iki ilin şubeleri olarak her üç ayda bir ortak edebiyat etkinliği düzenleme kararı aldıklarını belirttiler.
1a5b68f8-74f4-48d9-a345-7b0bf56ee70d.jpg
Bu haber toplam 554 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim