• İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

TYB Erzurum Şubesi’nin Vefa Sohbetleri devam ediyor

TYB Erzurum Şubesi’nin Vefa Sohbetleri devam ediyor
Şiir Okumaları, Kadınların Kaleminden, Sinema ve Hikâye Okumaları, Salon Sohbetleri gibi her hafta yapılan faaliyetlerden biri olan; Abdulnasır Kımışoğlu tarafından hazırlanan Erzurum’a Vefa Sohbetlerinin 7.sinin konuğu Şair ve Yazar İsmail Bingöl oldu.

Şiir Okumaları, Kadınların Kaleminden, Sinema ve Hikâye Okumaları, Salon Sohbetleri gibi her hafta yapılan faaliyetlerden biri olan; Erzurum’a Vefa Sohbetlerinin 7.sinin konuğu Şair ve Yazar İsmail Bingöl oldu.

İnşirah Sahaf ve Kitabevi’nin ev sahipliğinde düzenlenen programda Şair İsmail Bingöl’ün Özgeçmişi Abdulnasır Kımışoğlu tarafından okunda.  Şair Bingöl, şiire başlama sürecini, şiirinde nelerin etkili olduğunu; kimleri okuduğunu anlattı. Genç şairlere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini hatırlattı.

Bingöl’ün şiirlerinden örneklerin seslendirildiği Vefa Programında söz alan yakın arkadaşları da O’nun şiiri hakkında konuştular.

Bu haber toplam 158 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim