• İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

TYB İstanbul Başkanı Mahmut Bıyıklı: Acımız çok büyük

TYB İstanbul Başkanı Mahmut Bıyıklı: Acımız çok büyük
Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Başkanı Mahmut Bıyıklı İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’nun vefatı nedeniyle bir taziye yayınladı.

Bıyıklı taziye mesajında şu ifadeleri kullandı:

Covid 19 salgını sebebiyle geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeoğlu’nun vefat haberini üzüntüyle aldık. Döngeoğlu hocamız yazdığı kitaplar, hazırladığı televizyon programlarıyla gençlerimizin dini değerler kazanması ve Peygamber Efendimizin hayatını örnek alması için çabalamış ve bu uğurda sayısız hizmete imza atmıştır.  Özellikle İslam dünyasının mevcut bütün dertlerine karşı duyarlı davranmış sorumluluk sahibi bir Müslüman olarak ümmetin birliğini dirliğini ilgilendiren toplantılara koşarak gelmiş maddi manevi destek vermiştir. İyi bir kul iyi bir mümin olduğuna yürekten şahitlik ederiz.

 Bugün bir vefakâr bir dostumuzu malum süreç nedeniyle son yolculuğuna uğurlayamamanın derin elemi içindeyiz.  İslami camia her hizmetlerine koşarak gelen sadık bir kardeşini kaybettiği gibi Türkiye de vatansever bir evladını kaybetmiştir. Merhum ömrü boyunca Memleketin düşmanlarına düşman dostlarına hep dost olmuştur. Vatanımıza düşmanlık eden terör örgütlerine karşı sözünü hiçbir zaman esirgememiş hakikati cesaretle haykırmıştır. Acımız çok büyük. Tek tesellimiz  ‘’Biz, O'ndan geldik ve yine O'na döneceğiz’’ ilahi buyruğudur

Aziz hocamızın ruhu şad, mekânı cennet, menzilli mübarek olsun.

Bu vesileyle başta kederli ailesi olmak üzere yakın dostlarına, sevenlerine ve evlerimize hep Asrı Saadet huzuru taşıdığı Kanal7 Televizyonun idarecilerine başsağlığı dileriz.

Haber7.com

Bu haber toplam 695 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim