• İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

TYB İstanbul İTÜ'yü Ziyaret Etti

TYB İstanbul İTÜ'yü Ziyaret Etti
Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Muzaffer Doğan, Mekki Yassıkaya, İhsan Kabil ve Fatma Gülşen Koçak İstanbul Ticaret Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette İTÜ Mütevelli Heyet Başkanı Dr. İsrafil Kuralay ile akademi ve kültür gündemine dair uzun bir görüşme gerçekleştirildi.

Üniversiteler ve sivil toplum ilişkilerinin konuşulduğu ziyarette İstanbul Ticaret Üniversitesi ve TYB İstanbul arasında işbirliği imkanları da ele alındı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr İsrafil Kuralay ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek öncü ve yol açıcı faaliyetlere imza atan TYB İstanbul'u takdirle takip ettiğini ifade etti.

TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı da İsrafil Kuralay'ın bulunduğu her makama ve ortama değer katan kültür dostu bir ticaret insanı olduğunu söyleyerek kültür camiasına desteklerinden dolayı kendisine müteşekkiriz diye konuştu.

Ziyaret TYB İstanbul heyetinin üniversiteyi Dr İsrafil Kuralay rehberliğinde gezmesiyle sona erdi.

whatsapp-image-2023-08-12-at-11.41.22.jpeg

Bu haber toplam 524 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim