• İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

TYB İstanbul Şubesi Başkanı Mahmut Bıyıklı’ya Ödül

TYB İstanbul Şubesi Başkanı Mahmut Bıyıklı’ya Ödül
İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin “Alanında İz Bırakanlar” 6. Geleneksel Sıfır Atık Temalı ödül gecesi gerçekleşti.

16 ayrı dalda ödüllerin verildiği  program Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci’nin ev sahipliğinde, Lacivert International Şirketi’nin sahibi Zeynep Yeliz Miniğsar’ın organizasyonuyla gerçekleşti.

Törene AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş, İffet Polat, Tülay Kaynarca, Hulusi Şentürk, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, ilçe belediyelerin başkan yardımcıları ve İstanbullular katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından kendi alanında iz bırakanlara ödülleri verildi.

Gecenin ev sahibi, Hüseyin Adil Yelkenci, İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak geleneksel hale getirdikleri geceyi pandemi zorluklarına rağmen yapmalarının mutluluğunu yaşadıklarını ifa ederek, katılımcılara teşekkürlerini ilettikten sonra ödül alan herkesi tebrik etti.

Devlet büyüklerinin telgraf gönderdiği gecede Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı'ya TYB İstanbul Şubesi’ndeki nitelikli çalışmaları ve üstün gayreti dolayısıyla yılın İz Bırakan Kültür Adamı ödülü verildi.

Ödülünü Ak Parti Milletvekili Mustafa Ataş'ın elinden alan Bıyıklı ödül tertip heyetine teşekkür ederek kültürel çalışmalarına aynı aşk ve heyecanla devam edeceğini belirterek kültür ve medeniyet değerlerimizi yeni nesillere aktarmak gibi bir vazifemiz var. Bu sebeple çok çalışmamız gerekiyor.  Biz de hep  bu şuurla çalıştık çabaladık. İnşallah ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşmasında üzerimize düşeni hakkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz, dedi.

Protokol konuşmalarıyla devam eden program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

img-20210921-wa0031.jpg

Bu haber toplam 553 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim