• İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

TYB İstanbul’dan Apaydın’a Ziyaret

TYB İstanbul’dan Apaydın’a Ziyaret
Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı ve Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Maraşlı ve Fatma Gülşen Koçak Kâğıthane Belediye Başkan Yardımcısı Nedret Apaydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mahmut Bıyıklı ziyarette Kültür adamlarının icra makamlarında olmasının kendileri için memnuniyet verici olduğunu belirterek şunları söyledi:

İstanbul’a hizmet etmek hepimiz için lütuftur. Çünkü İstanbul’a hizmet etmek sınırları gönül bağıyla çizilmiş nice kadim kente hizmet etmek demektir. O sebeple nasıl bir vazifeyi kuşandığının bilincinde olan siz değerli dostlarımızın bu makamlardaki varlığı bizi ziyadesiyle memnun etmektedir.

İstanbul bizim ezelden ebede sevdamızdır. Asırlardır bu kadim şehre yürek veren emek veren eskimez İstanbul sevdalılarının hissiyatıyla çalışmalar yapmalıyız. Kültürel belediyecilik kavramının içini doldurmak için bu dönem fırsat bilinmelidir. Yerel yönetimlerin kültür politikalarını yeniden gözden geçirip kalıcı ve iz bırakıcı çalışmalara yönelmesi en büyük temennimizdir. İstanbul İl Kültür Müdürlüğü tecrübesi olan bir ismin Kâğıthane Kültürüne katacağı çok şey olduğuna inancımız tamdır.

Kâğıthane Belediye Başkan Yardımcısı Nedret Apaydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TYB İstanbul Şubesi’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini sivil toplum alanında TYB İstanbul Şubesi’nin yüz akı çalışmalara imza attığını belirtti. Apaydın, ortak akıl ve istişareyle sivil toplumun birikiminden de istifade ederek Kâğıthane’yi Başkan Mevlüt Öztekin’in öncülüğünde kültür başta olmak üzere birçok alanda örnek bir ilçe haline getireceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 829 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim