• İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

TYB Kayseri Şube Başkanı Hüsrevoğlu güven tazeledi

TYB Kayseri Şube Başkanı Hüsrevoğlu güven tazeledi
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri şube başkanlığı için seçime katılan dernek üyesi yazarlar, oy çokluğu ile Mehmet Hüsrevoğlu'nu yeniden başkan seçtiler.

Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezi’nin önümüzdeki aylarda gerçekleştireceği genel kurul öncesi Kayseri Şubesi de genel kurula giderek yeni yönetimini belirledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Merkezi Konferans Salonunda yapılan genel kurul seçiminde ilk önce yoklama yapıldı. Yapılan yoklamada yeterli çoğunluğun olduğu belirlendi ve genel kurula geçildi. Genel Kurul’da önce Divan seçimi gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı’nı Ahmet Taş, kâtip üyeliklere Prof. Dr. Muharrem Akoğlu, Osman Gerçek getirildi.

 

Genel Kurulun açılışında bir konuşma yapan Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Mehmet Hüsrevoğlu ilk kongreden itibaren samimiyetle çalışmaya gayret ettiklerini bu dönemde birçok programa imza atıldığını bundan sonraki süreçte de aynı hizmet anlayışı ile çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Mehmet Hüsrevoğlu, Türkiye Yazarlar Birliği üyeliTürkiye Yazarlar Birliği Kayseri şube başkanlığı için seçime katılan dernek üyesi yazarlar, oy çokluğu ile Mehmet Hüsrevoğlu’nu yeniden başkan seçtiler.k şartını da hatırlatarak; ISBN almış eser sahibi olmak veyahut beş yıl süreli bir gazete, dergide yazar olmak şartı bulunduğunu ifade etti. Bu şartlara haiz olan Kayserili yazarlara her zaman kapılarının açık olduğunu vurguladı.

TYB Kayseri Şube Başkanı Mehmet Hüsrevoğlu konuşmasına şunları da ekledi, “Bizleri bu makama layık gören şehrimizin saygın değerli yazarlarına teşekkür ederim ve şu anda divan başkanlığımızı yapan ve bizlere her zaman her türlü desteği veren Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkanı ve Mazlum-Der Başkanımız Ahmet Taş Bey’e de özellikle teşekkür ediyorum.” dedi.

Devamı: https://www.kayserigundem.com.tr/tyb-kayseri-sube-baskani-husrevoglu-guven-tazeledi/96690/

Bu haber toplam 245 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim