• İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

TYB Muğla İl Temsilciliği’nin irtibat bürosu açıldı

TYB Muğla İl Temsilciliği’nin irtibat bürosu açıldı
Başarılı akademisyenliğinin yanı sıra kültür, sanat ve edebiyat faaliyetlerine büyük önem veren Prof. Dr. Namık Açıkgöz’ün 2023 yılında Muğla’da kurduğu Türkiye Yazarlar Birliği İl Temsilciliği’nin irtibat bürosu açıldı.

İldeki çeşitli eğitim ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yaparak şehrin kültürüne anlamlı katkılar sağladıklarını ifade eden Açıkgöz, “ Tarihî arasta ‘da; Emirbeyazıt Mahallesi, Semerciler sokak, No 9/ A Menteşe-Muğla adresinde il temsilciliğimizin irtibat bürosunu açtık. Burada, şehrimizin sahip olduğu kültürel zenginliği korumak, geliştirmek ve yarınlara taşımak amacıyla, büronun açıldığını duyan, bilen arkadaşlarla bir araya gelip tematik söyleşiler yapıyoruz. Ayrıca, önümüzdeki günlerde yapmayı planladığımız kültürel etkinlikler ve sanatsal faaliyetler hakkında da arkadaşlarla görüş alış verişinde bulunuyoruz.” diye konuştu.

2-028.jpeg3-020.jpeg

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim