• İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

TYB Sakarya’dan 8 Martta Kadın Yazarlar Söyleşisi

TYB Sakarya’dan 8 Martta Kadın Yazarlar Söyleşisi
Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle üyesi bulunan yedi yazarına kitapları üzerinden söyleşi ve imza günü düzenledi.

TYB Sakarya Şubesi yönetim kurulu üyesi / Yazar Leyla Yıldız tarafından düzenlenen ve Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nin seçkin on dört öğrencisi tarafından yönetilen etkinliğe TYB üyesi yazarlardan Elif Alp (Çocuk edebiyatı yazarı), Cevriye Oymak (Hikâyeci ve çocuk edebiyatı yazarı), Leyla Yıldız (Biyografi yazarı), Tülay Sayan (Masal yazarı), Neslihan Cebesoy (Roman yazarı), Gülsen Yıldız (Yemek yazarı) ve Fatma Betül Duran (Masal yazarı) katıldı.

Lise öğrencilerinin sorularıyla şekillenen etkinliğe altı yazar fiilen katılırken Covit19 testi pozitif çıkan Tülay Sayan, söyleşiye görüntülü telefon üzerinden katılarak görüşleriyle katkıda bulundu.

Adapazarı Sait Tanış Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve yaklaşık iki saat süren güzel neşeli ve verimli söyleşinin sonunda yazarlar öğrencilere kitaplarını imzaladı. TYB Yönetimi adına yazarlara, teşekkür ve katılım belgelerini yönetim kurulu üyesi Leyla Yıldız takdim etti.

Söyleşinin bitiminde TYB Sakarya Şubesi Başkanı Fahri Tuna, ‘Dünyamızın ve hayatımızın yarısı kadınlardan oluşuyor. Bu vesileyle 8 Martta şubemiz adına başarılı bir etkinlik düzenleyen yönetim kurulu üyemiz Yazar Leyla Yıldız’a, katılan yedi üye yazarımıza, yönetimleri ve sorularıyla etkinliği güzelleştiren Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine özellikle teşekkür ediyoruz’ dedi.

whatsapp-image-2022-03-09-at-19.27.09.jpegwhatsapp-image-2022-03-09-at-19.27.08-(1).jpeg

Bu haber toplam 429 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim