• İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

TYB Şubeler Buluşması Sakarya’da yapılacak

TYB Şubeler Buluşması Sakarya’da yapılacak

Türkiye Yazarlar Birliği’nin her yıl düzenlediği şubeler buluşması 3-6 Kasım 2022 tarihleri arasında Sakarya’da yapılacak.

2500 üyesi ve yurt içinde ve yurt dışında yürüttüğü faaliyetlerle ülkemizin en etkili yazar kuruluşu olan ve 45. Yılına ulaşan TYB’nin ülkemizin yedi bölgesindeki şehirlerimizde 16 şubesi, 6 ilde temsilciliği bulunuyor.

Yıl içinde gerçekleştirilen kültür, sanat, edebiyat faaliyetlerinin değerlendirileceği, önümüzdeki dönemde etkinliklerin sayısının ve niteliğinin artmasına yönelik hedeflerin belirlenerek stratejik planlamanın yapılacağı 14. Şubeler Toplantısına; Sakarya Şubesi ev sahipliği yapacak.

Programa, TYB kurucu ve şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, yönetim kurulu üyeleri ve şube başkanları katılacak.

Toplantı sebebiyle Sakarya’da bulunacak yönetim kurulu üyeleri ve şube başkanları, Sakarya Üniversitesi’nde ve liselerde gençlerle bir araya gelerek okur-yazar buluşmaları yapılacak ayrıca bir dizi kültür faaliyetinde yer alacaklar.

Bu haber toplam 582 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim