• İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

TYB Trabzon Şubesinde faaliyetler devam ediyor

TYB Trabzon Şubesinde faaliyetler devam ediyor
Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Başkanlığı ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü İl Halk Kütüphane ve Milli Eğitim okulları paydaşlığındaki programlar, hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şube Başkanlığı İl Halk Kütüphanesi Ve İlgili Okullar Ortaklığında şubat ayı içinde iki ayrı söyleşi gerçekleştirdi.

Trabzon TYB Başkanı Kamuran Tuna’nın yaptığı yazılı açıklamada, “İl Kültür Turizm Müdürlüğü İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ve Ali Soylu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri paydaşlığında, Muhibbi Edebiyat Müze de, üyemiz Mustafa Mazlum tarafından "öykü" temalı bir söyleşi gerçekleştirilmiştir. Akabinde Mimar, Sayın Sayım Adanur ve yabancı uyruklu misafirlerimizin de aramızda bulunduğu, fotoğraf kareleriyle ölümsüzleşen günümüz ayrı bir anlam kazanmıştır.”  dedi.

Sözlerinin devamında, yine aynı şekilde ilgili kurumlarla planlanan bazı ortak faaliyetler kapsamında, Yazarlar Birliğimiz ve il kütüphane müdürlüğümüz asanında devam eden etkinliklerde, üyemiz Bahriye Kefelioğlu Bektaş'ın sunumuyla, Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle, Muhibbi Edebiyat Müze de şiir ve roman üzerine yapılan program neticesinde Şubat ayı etkinlik ajandasını tamamladıklarını, ancak takip edecek süreçte, birçok farklı kurum ve kuruluşla faaliyet skalamıza hız kesmeden devam edeceğiz.” diyerek, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve İl Halk Kütüphane Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine ve personeline hassaten teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı

tr1.jpg

 

Bu haber toplam 712 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim