Toplantıya TYB İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve kültür dünyasından bazı isimler katıldı. Program açılışında TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı şöyle konuştu:
‘’Biz Üstün İnanç’ı daha çok daha sonra filme çevrilen o Yalnız Değilsiniz isimli muhteşem romanından tanıyoruz. Aslında hocamızın birçok önemli faaliyetleri, eserleri, çalışmaları var. Tiyatro alanındaki çalışmalarının her biri takdire şayan. Yazdığı romanlar defalarca baskı yaptı. Ülkemizin yerli milli değerlerinin kültür sanat alanında makes bulması uğruna ömrünü vakfeden öncülerimizden birisi Üstün İnanç. Bugün kendisine saygımızı bildirmek kültür dünyamıza katkılarından dolayı şükranlarımızı sunmak amacıyla bu toplantıyı tertip etmiş bulunmaktayız. Kıymetli büyüğümüze hayırlı uzun ömürler diliyoruz.”
Usta Yazar Üstün İnanç da düzenlen toplantı vesilesiyle çok mutlu olduğunu belirterek TYB İstanbul yönetimine vefa merkezli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Toplantıda ayrıca İnanç kitaplarını imzaladı ve ünlü edebiyatçılarla olan hatıralarını paylaştı.


































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.