• İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Yazar ve şairler liseli gençlerle buluşuyor

Yazar ve şairler liseli gençlerle buluşuyor
Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi, Mamak Belediyesi ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilecek eğitim etkinliğiyle yazar ve şairler öğrencilere tecrübelerini anlatacaklar.

Ankara Mamak İlçesi sınırları içinde yer alan liselerde 24-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek sosyal etkinlikte Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkan Yardımcıları, TYB Ankara Şubesi Yöneticileri ve üyeleri lise öğrencileriyle buluşarak, hayatları, eserleri, eserlerini yazarken izledikleri yollar, kitaplarının yazım hikayesi, etkilendikleri yazar ve şairler konularında tecrübelerini paylaşacaklar.

Nesir ve şiir alanında eserler vermek isteyen ve bu yolda istekli olan gençlere nelere dikkat etmeleri noktasında yol haritası oluşturacak yazar ve şairler, yazarlık atölyeleri hakkında da bilgi verecekler.

Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi, Mamak Belediyesi ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak düzenleyeceği eğitim ve sosyal etkinlikte TYB Ankara Şubesi Başkanı yazar-şair Mehmet Sait Uluçay, Akdere Anadolu Lisesi’nde, TYB Genel Sekreter Mehmet Kurtoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde(Şafaktepe) ders verecek.

Öte yandan yazar Necmettin Evci,  Başkent Anadolu lisesi; eğitimci yazar Memiş Okuyucu, Çağrıbey Anadolu lisesi; yazar Vedat Güneş Gülveren Anadolu lisesi; eğitimci yazar İbrahim Eryeğit, Ali Naili Erdem Anadolu Lisesi; Prof. Dr. İsmet Emre, Nahit Menteşe Anadolu Lisesi; TYB Ankara Şubesi Denetleme Kurulu Başkanı Nezih Yıldırım, Hurin Yavuzalp Anadolu Lisesi; TYB Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi  yazar Hamit Gök, Hüseyin Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi; TYB Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Şemsettin Küzeci, Selman-ı Farisi Anadolu İmam Hatip Lisesi; yazar İbrahim Okutan ise Mamak Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek tecrübelerini paylaşacaklar ve  gençlerin eserler ortaya koymaları için yapmaları gerekenleri anlatacaklar. 

Bu haber toplam 546 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim