Yazarlık Okulu başladı

Yazarlık Okulu başladı
Mamak Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği işbirliğinde açılan Yazarlık Okulunda usta isimler tarafından verilen dersler başladı.

Mamak Belediyesi kültür sanat faaliyetlerini sürdürüyor. Bir taraftan okuma kursları diğer yandan da yazma kursları düzenleyen Mamak Belediyesi, kültür sanat hizmetleriyle vatandaşların takdirini kazanıyor.

Ankara’nın ilk ve tek edebiyat festivali olan '2. Ankara Edebiyat Festivali' kapsamında açılan Yazarlık Okulunda ilk ders Yazar ve Şair Mehmet Aycı tarafından verildi. Eğitimci Şair ve Yazar Hamit Gök ise yazı yazmanın inceliklerini ve detaylarını yazar adayları ile paylaştı.

yazarlikokulu2.jpg

TEORİ VE UYGULAMA BİR ARADA

Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesinin ev sahipliğinde 3 ay boyunca sürecek olan Yazarlık Okulunda 45 yazar adayı eğitim alacak. Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi’nde yapılan derslere katılan edebiyat severler burada; roman, öykü, deneme, şiir, senaryo, editörlük, dil ve anlatım, yazım kurgulama ve uygulama teknikleri derslerini alıyor. Adaylara ayrıca uygulamalı metin yazma ve yorumlama eğitimi de veriliyor.

yazarlikokulu3.jpg

Bu haber toplam 163 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim