• İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Yomra’da Şiir Şöleni düzenlendi

Yomra’da Şiir Şöleni düzenlendi
Trabzon’un Yomra ilçesinde düzenlenen ‘Şiir Şöleni’ büyük beğeni topladı. Etkinlikte enstrümanlar eşliğinde öğretmen ve öğrenciler okudukları şiirlerle göz doldururken zaman zaman duygu dolu anlar da yaşandı.

Yomra Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen şiir şölenine başta Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak olmak üzere, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Zeki Uzunöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sezai Mısır ve Nedim Kurt, Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şube Başkanı Kamuran Tuna, protokol üyeleri, okul müdürleri, eğitimci Mehmet Ural ve Özgür Açıkgöz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda, Trabzon Şube Başkanı Kamuran Tuna, ‘Gençliğe Sesleniş’ adlı şiirini de okudu. Tuna, yaptığı açıklamada Trabzon’un, kültür-sanat alanlarında her zaman öncü bir il olduğunu belirterek, “Kültür-Sanat faaliyetleri ve fair play anlayışı içinde icra edilen sportif faaliyetler önemli kazanımlarımızdır. Bu değerlerden uzak kalan gençlerimiz istenmeyen kötü alışkanlıklarla ne yazık ki karşılaşabilirler. Dolayısıyla onların iç dünyalarındaki gizli yeteneklerini ortaya koymalarını sağlamak ve böylece topluma yararlı, özgüveni yüksek bireyler olarak hayat sahnesindeki yerlerini almalarına katkı sunmak bizlerin asli görevlerindendir” dedi.

whatsapp-image-2022-06-20-at-14.53.14-(1).jpeg

Bu haber toplam 544 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim