• İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

Zihnin Ötesindeki Gerçeklik: Şimdi

Zihnin Ötesindeki Gerçeklik: Şimdi
Zamanda bir kurtuluş yoktur. Siz gelecekte özgür olamazsınız. Özgürlüğün anahtarı anda mevcut olmaktır, böylece siz ancak şimdi özgür olabilirsiniz.

Geçmişin peşini bırakarak veya gelecek için endişelenmeden hayatınızın her anını şimdiki zamanda yaşadığınızı imgeleyin. Eckhart Tolle, kitabında, gelecek için endişelenerek veya geçmişten pişmanlık duyarak geçirdiğiniz her dakikanın, kaybedilmiş bir dakika olduğunu okuyuculara aktarıyor. Çünkü gerçekten yaşayabileceğiniz tek yer şimdidir; bu nedenle Tolle, her dakikayı olduğu gibi yaşamaya yönelik ve hayatınızda var olmak için eyleme geçirilebilir stratejiler sunuyor.

Eckhart Tolle kitabına, "aydınlanmasına" yol açan koşulları ve deneyimleri paylaşarak başlıyor. Yazar, uzun yıllar hayatını kaygı ve hatta intihara meyilli depresyondan muzdarip bir şekilde geçiriyor. 29 yaşındayken, hayatının akışını değiştiren kişisel bir aydınlanma yaşıyor ve dönüşümünü ancak yıllar sonra anlıyor. Deneyimini ve yıllarca süren manevi çalışmalarını, keşiflerini bu kitapta bütünleştiriyor. Kitap, manevi aydınlanma hakkında sık sorulan soruları ele alan bir soru-cevap düzeneğinde ilerliyor.

Devamı: https://www.kitaphaber.com.tr/zihnin-otesindeki-gerceklik-simdi-k5677.html

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim