• İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Ali İlkbahar: Tatil bayramı

Ali İlkbahar: Tatil bayramı

Kurban Bayramı, duaları, coşkusu yerine bir kısım ailelerde telaş internet üzerinden oteller araştırılıyor. Dört yıldızlı beş yıldızlı Akdeniz, Karadeniz hatta Avrupa, Güney Afrika gibi bütün alternatifler araştırılıyor. Şeker bayramı diye araştıran da var. Tatil bayramı hazırlıkları yapan da var. Vesselam Kurban Bayramı tatil çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. 

Anne büyük bir titizlikle tatilde lazım alacakları teker teker çıkartıyor. Eksiklikler tespit edilip, tedarik listesi çıkıyor. 
    
Bazıları bu sene bayram tatilini oksijeni bol olan orman yöresinde geçirmek için yer araştırıyor. Oteller pansiyonlar, misafirhaneler bütün alternatifler değerlendiriliyor.
    
Bazıları bu bayramı Göbeklitepe, Nemrut Dağı gibi tarihi yerleri dolaşarak tarih, medeniyet turizmi yapalım diye ilk çağdan beri ortaya çıkan eserleri gezme programları yapılıyor. Hazırlanan listelerde Selçuklu, Osmanlı, Türk Dünyası ya yok ya da yolumuz üzerinde belki uğrarız şeklinde değerlendirenler de oluyor.

Devamı: http://www.gazeteilksayfa.com/tatil-bayrami-3766yy.htm

Bu haber toplam 808 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim