• İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Cihangir İşbilir'den: ‘Otorite’, Gazze Yardımlarından Rahatsız!

Cihangir İşbilir'den: ‘Otorite’, Gazze Yardımlarından Rahatsız!
Önümüzdeki Pazar günü, İstanbul’da, Mavi Marmara şehitlerinin de anılacağı “Özgür Kudüs Yürüyüşü” yapılacak ve İsrail’e bu haince saldırısı ve işgalinin unutulmadığı mesajı verilecek…

Bildiğiniz gibi, 31 Mayıs 2010 tarihinde Gazze’ye uygulanan ambargoyu delmek ve mazlum Filistinlilere yardım götürmek için yola çıkan ve ‘insanlığın vicdanı’nı temsil eden altı gemiye ‘terör devleti’ İsrail’in savunma bakanlığına bağlı silahlı güçler tarafından Akdeniz’de, Filistin’e 150 km uzaklıktaki uluslararası sularda alçakça bir saldırı düzenlendi ve İHH’ya âit Mavi Marmara gemisine yapılan saldırı sonucu 9 vatandaşımız şehit oldu. Önümüzdeki Pazar günü, İstanbul’da, Mavi Marmara şehitlerinin de anılacağı “Özgür Kudüs Yürüyüşü” yapılacak ve İsrail’e bu haince saldırısı ve işgalinin unutulmadığı mesajı verilecek…   

Hatırlanacağı üzere, İsrail’in Filistin’de 67 yıldır uyguladığı terörünü Akdeniz’e taşıması ve Mavi Marmara’ya saldırması üzerine Pensilvanya, “İsrail'in onayı olmadan hareket etmek, otoriteye başkaldırıdır” açıklamasını yapmıştı. Yine olaydan sonra Pensilvanya’yı ziyaret eden bir grup gazeteciye de Mavi Marmara’da İsrail tarafından katledilenlerin şehit olmadıkları söylenmişti. 

Şimdi aynı yapının medya organları, sözde Filistin müdafaasına soyunup, hükümeti, Filistin’i ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’i ve Filistin’e, bilhassa Gazze’ye bugüne kadar fevkalade hizmetler götüren TİKA’yı kirli ve garaz dolu bir eleştiri yağmuruna tutuyorlar. 

Devamı için: http://www.gazetevahdet.com/otorite-gazze-yardimlarindan-rahatsiz-2261yy.htm

Bu haber toplam 324 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim