• İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Hamdi Ülker Ebediyete Uğurlandı

Hamdi Ülker Ebediyete Uğurlandı
Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesi Başkan Yardımcısı Eğitimci ve Yazar Hamdi Ülker’i, Gözyaşları İçerisinde Ebediyete Uğurladık…

Tedavi gördüğü Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitiren Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkan Yardımcısı Erzincan’lı Eğitimci Yazar Hamdi Ülker, Cami-i Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından Terzibaba Mezarlığında toprağa verildi.

Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkan Yardımcısı Erzincan’lı Eğitimci Yazar Hamdi Ülker için Erzincan Camii Kebir’de cenaze namazı kılındı.  Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Vali Yardımcısı Mehmet Şerif Olçaş, Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkanı Halil İbrahim Özdemir,Erzincan Gazetecler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Cenaze namazını Erzincan Müftüsü Mehmet Emin Çetin kıldırdı. Hamdi Ülker’in naaşı kılınan namazın ardından Terzi Baba Mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Erzincan’lı merhûm Eğitimci Yazar ve Türkiye Yazarlar Birliği Başkan Yardımcısı Hamdi Ülker’e TYB ailesi olarak Allah’tan Rahmet yakınlarına, sevenlerine baş sağlığı dileriz.
 

HAMDİ ÜLKER KİMDİR?

 

1970 yılında Erzincan’ın Çayırlı ilçesi Cennetpınar Köyünde doğdu. İlköğretimini doğduğu köyde, orta öğretimini ise Kars ilinin Susuz Kazım Karabekir Öğretmen Lisesi’nde bitirdi. Daha sonra Erzincan Eğitim Fakültesi ve Anadolu Üniversitesinden mezun oldu. Adıyaman, Tekirdağ'ın Çerkezköy’ünde ve son olarak da ilimiz Erzincan'da öğretmen olarak çalıştı. Uzman Öğretmen unvanını aldı. Halen çeşitli sosyal derneklerde üyeliği ve yöneticiliği bulunmaktadır. Hikaye ve roman alanında eserleri bulunan yazarın başta Türk Dil Kurumu Dergisi olmak üzere çeşitli dergi ve gazetelerde hikaye ve köşe yazıları yayımlandı. Halen Akra Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisinde yazar ve yayım kurulu üyesi olarak edebiyat dünyamıza katkıda bulunmaya çalıştı. Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Yazarın yayınlanmış eserleri;


Sarıkamış, Mola Kitap, 2011

Bana Aşkı Anlatır mısın, Mola Kitap, 2012

Dergah, Mola Kitap, 2012

Sarıkamış, Tilki Kitap, 2014

Son Cemre, Tilki Kitap, 2014

Bana Aşkı Anlatır mısın, Tilki Kitap, 2014

Kardelene Mektuplar, Tilki Kitap, 2015

Gökmavi, Tilki Kitap, 2015

Doğu Ekspresi, Tilki Kitap, 2015

Yedi Levin Akşamı, Kule Kitap, 2017

Dergah, Kule Kitap, 2017

Bu haber toplam 494 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim