• İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Kenan Alpay: Kaşıkçı Hayalet mi Olur, Kasırgaya mı Dönüşür?

Kenan Alpay: Kaşıkçı Hayalet mi Olur, Kasırgaya mı Dönüşür?

Suudi Arabistan’ı Donald Trump yönetimindeki Amerika’nın desteğiyle Ilımlı İslam Projesi’nin merkezine dönüştürecek isim Veliahd Prens Muhammed Bin Selman hiç olmadığı kadar zor günler geçiriyor. Ne tutuklayıp işkence ederek mal varlıklarının önemli bir kısmına el koyduğu Suud hanedanının diğer prenslerini tasfiye ederken ne de Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır’la birlikte Katar’a yönelik ambargoyu hayata geçirirken bu kadar sıkıntıya düşmüştü. 

Yemen’e yönelik askeri harekâtların sivil katliamlara ve yoksulluğun daha da derinleşmesine yol açtığı durumları dahi bir zafer havasında takdim edebilmişti Veliahd Prens ve kurmay kadrosu. Selman El Avde başta olmak üzere ülkedeki pek çok âlim ve davetçiyi “radikal İslam’ı destekledikleri” gerekçesiyle gözaltına alıp yer altında inşa edilen hapishanelere tıkarken seküler dünyanın yeni gözbebeği olmuştu artık. 

Devamı: https://m.yeniakit.com.tr/yazarlar/kenan-alpay/kasikci-hayalet-mi-olur-kasirgaya-mi-donusur-26171.html

Bu haber toplam 439 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim