• İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Abbara Kahve Edebiyat Söyleşilerine Fahri Tuna Konuk Oluyor

Abbara Kahve Edebiyat Söyleşilerine Fahri Tuna Konuk Oluyor
Abbara Kahve edebiyat söyleşilerine bu hafta Fahri Tuna konuk olacak. Geçtiğimiz günlerde Prof. Nazif Gürdoğan’la yapılan ilk etkinlikle başlayan ‘edebiyat söyleşileri’ bu defa Fahri Tuna ile devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon yapılan programlarda aralarında Nurullah Genç, Nazif Gürdoğan, Atasoy Müftüoğlu, Nurettin Durman, Şeref Akbaba, Adem Turan, Recep Seyhan, Hüseyin Akın, Fahri Tuna,  Mürsel Sönmez, Sıddık Ertaş, Osman Koca, Selvigül Şahin gibi pek çok değerli yazar, şair ve düşünürün bulunduğu isimlerin katıldığı söyleşiler gerçekleşmişti.

 Etkinlik çerçevesinde  konuk olan  şair ve yazarlarla yeni çıkan kitabı çevresinde konuşuluyor, katılımcı  şair ve yazarlar  kitaplarını da imzalıyor.

Fahri Tuna’nın  konuk olarak katılacağı etkinlik  26 Ekim 2019 cumartesi günü saat 17.00-18.00 arasında gerçekleşecek. Üsküdar’ın merkezindeki Abbara Kahve’de düzenlenecek etkinliği  Şakir Kurtulmuş yönetecek.

Edebiyat söyleşilerine konuk olacak Fahri Tuna geçtiğimiz aylarda yeni yayınlanan ’40 Şehir Portresi’ çerçevesinde konuşacak. Katılımcıların sorularını cevaplayacak olan Tuna, program sonunda kitaplarını da imzalayacak.

Bu haber toplam 549 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim