• İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Abbara Kahve Edebiyat Söyleşilerinin Konuğu Gökhan Serter

Abbara Kahve Edebiyat Söyleşilerinin Konuğu Gökhan Serter
Abbara Kahvede düzenlenen edebiyat söyleşilerinin bu hafta konuğu şair Gökhan Serter olacak.

Geçtiğimiz haftalarda başlayan etkinliklerde Nazif Gürdoğan, Fahri Tuna, Nilüfer Zontul Aktaş  ve Hüseyin Akın’ın  konuk olduğu edebiyat söyleşileri  Gökhan Serter’le  devam ediyor.

Etkinlik çerçevesinde konuk olan şair ve yazarlarla yeni çıkan kitabı çevresinde konuşuluyor, şair ve yazarlar kitaplarını da imzalıyor.

Edebiyat Söyleşilerine konuk olacak şair Gökhan Serter’in geçtiğimiz günlerde yeni bir şiir  kitabı Çıra Edebiyat dizisinde yayınlandı. ‘Sonra Aşk Olur Her Yenilgi’ şairin üçüncü şiir kitabı.Yeni yayınlanan bu kitap çerçevesinde konuşacak olan Gökhan Serter aynı zamanda Yedi İklim dergisinde yaptığı  şiir editörlüğü bağlamında görüşlerini de açıklayacak. Söyleşi sonrasında  Gökhan Serter yeni çıkan şiir kitabını imzalayacak.

Şair Gökhan Serter’in konuk olacağı etkinlik 23 Kasım 2019 cumartesi günü saat 17.00-18.00 arasında gerçekleşecek. Üsküdar’ın merkezindeki Abbara Kahve’de düzenlenecek etkinliği Şakir Kurtulmuş yönetecek.

Bu haber toplam 953 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim