• İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Adnan Karaismailoğlu’nu onurlandırma töreni yapılacak

Adnan Karaismailoğlu’nu onurlandırma töreni yapılacak
İran İslam Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kültür Müsteşarlığı, Mevlânâ Araştırmaları Derneği ve Türkiye Yazarlar Birliği Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu’nu onurlandırma töreni düzenleyecek.

17 Mart 2023 Cuma günü saat: 17.00'de, Türkiye Yazarlar Birliği Mehmet Âkif Divanı’nda (Sümer 1. Caddesi No:11/9 Kızılay Ankara ) yapılacak programda; TYB eski başkanı Dr. Nazif Öztürk, TYB kurucu ve şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, Kırıkkale Ü. Fen Edebiyat Fakültesi Farsça Mütercim Tercümanlık Bölümü Başkanı Doç. Dr. Yakup Şafak, Selçuk Ü. Edebiyat Fakültesi Fars Dili Ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nuri Şimşekler, Selçuk Ü. Edebiyat Fakültesi Fars Dili Ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Temizel, İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Mohammad Farazmand ve Kırıkkale Ü. Fen Edebiyat Fakültesi Doğu Dilleri Ve Edebiyatları Bölümü Başkanı Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu konuşacak.

Karaismailoğlu’nun dostları, öğrencileri ve arkadaşlarının da katılacağı programın sonunda takdir belgesi ve ödül takdimi yapılacak.

afis1-004.jpg

Bu haber toplam 632 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim