• İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Adnan Öksüz: Millî Gazete’nin 50 yılı bu Almanak’ta!

Adnan Öksüz: Millî Gazete’nin 50 yılı bu Almanak’ta!
Oldukça zengin ve kapsamlı bir muhtevası var… Büyük boy, birinci kalite kâğıda basılı…

Uzun süredir üzerinde çalışılan, büyük emekler verilen Milli Gazete 50. Yıl Almanak’ı çıktı.

Biliyorsunuz, Milli Gazete Almanak’ları öyle bakıp geçilecek eserlerden değil!

 Pırıl pırıl bir baskısı olan ve toplamda 250 sayfalık dev bir eserden bahsediyorum. Milli Gazete’nin 50 yıllık tarihinde kimler gelmiş, kimler geçmiş, fotoğraf ve isimleriyle tümü bu Almanak’ta. Bu açıdan da tam bir arşivlik Milli Gazete 50. Yıl Almanak’ı.

Şimdiden çok merak ettiğinizi, kütüphanenizin en nadide köşesine yerleştirmek ve sık sık sayfalarını çevirmek için sabırsızlandığınızı biliyorum! Hediye etmek için de…

Şu anda elimde Milli Gazete 50. Yıl Almanak’ı var ve inanın sayfalarını çevirirken ben de en az sizin kadar heyecanlanıyorum.

Bir bilseniz, neler var neler?

Bir defa her sayfanın sürmanşeti diyebileceğimiz üst kuşağında yer alan o cümleyi anmak istiyorum; “Yarım asırdır Milli Görüş davamızın gür sesi Milli Gazete”.

Elinize ulaştığında ayrıntılarına bakarsınız ama bazı tüyolar vereyim;

* Almanak’ın daha ilk sayfasında Erbakan Hoca’mızın, “Bizlerin devlet üzerinde kuvvetli icraatlarımızı yapabilmemiz için çok büyük bir medya gücüne ihtiyacımız vardır. Bu da Milli Gazete’yle mümkündür” cümlesi dikkat çekiyor.

* Yine birinci sayfada Milli Gazete’nin misyonunu, hakikatini, basiretini, vizyonunu kısaca Milli Gazete’yi anlatan şu cümleleri de dikkatlerinize sunmak istiyorum; “Bir besmele ile başlayan yarım asırlık şuurlu yürüyüş. Ve 17 bin 698. adım… Erbakan Hoca’mız kendi elleriyle buluşturdu bu topraklarla… Anadolu’nun verimli topraklarına kök saldık yarım asır boyunca… Başımız dik, yükseldik semaya doğru… Dallarımız uzandı tüm ümmet coğrafyasına… Rüzgârlar, fırtınalar daha da güçlendirdi gövdemizi, daha da sağlam tutunduk toprağımıza… Bu toprakların, karından, yağmurundan, yakıcı güneşinden hiç endişe etmedik, nimet bildik. Dualarınızı hep hissettik… Güç verdi, huzur verdi dualarınız… Bir eli hep omzumuzda hissettik; her kelimemizde, her manşetimizde…”

Devamı: https://www.milligazete.com.tr/makale/11475006/adnan-oksuz/milli-gazetenin-50-yili-bu-almanakta

Bu haber toplam 310 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim