Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nden deprem bölgesine ziyaret

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nden deprem bölgesine ziyaret

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Kent, Dekanlar Prof. Dr. Mehmet Akif Kireçci, Prof. Dr. İsmail Çakır, Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz ve Genel Sekreter Saim Durmuş, İskenderun Teknik Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Örnek’le görüştü.

Ziyarette deprem sonrasında bölgenin durumu hakkında bilgi alan Rektör Arıcan ve beraberindeki heyet, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Örnek’e geçmiş olsun dileklerini ileterek, deprem sonrasında iki üniversite arasında geliştirilebilecek iş birliği olanaklarını değerlendirdiler.

Arıcan ve beraberindeki heyet ayrıca Kahramanmaraş’ta da incelemelerde bulundu. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan’la görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileten ASBÜ Heyeti, deprem sonrasında üniversitenin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilebilecek iş birliği olanaklarını değerlendirdiler.

Arıcan ve beraberindeki heyet daha sonra Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. İsmail Bakan’la görüştü. İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan’a geçmiş olsun dileklerini ileten ASBÜ heyeti, deprem sonrasına üniversite ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilebilecek iş birliği olanaklarını konuştular.

Kaynak: https://ictmedia.com.tr/haber/ankara-sosyal-bilimler-universitesinden-deprem-bolgesine-ziyaret

Bu haber toplam 275 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim