• İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

ASBÜ Rektörü Arıcan: Dünyanın değişimi ve dönüşümü Gazze’den Filistin’den başlayacak

ASBÜ Rektörü Arıcan: Dünyanın değişimi ve dönüşümü Gazze’den Filistin’den başlayacak
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Filistinli öğrenciler ve aileleri için iftar programı düzenledi.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Sümerbank yemekhanesinde 26 Mart Salı günü Filistinli öğrenciler ve aileleri için iftar programı gerçekleştirdi. Ankara’daki Filistinli öğrencilerin ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde eğitim veren Filistinli akademisyenlerin de katılım sağladı.

Düzenlenne iftar programına, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Osman Kurt, ASBÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Demiröz ve Genel Sekreter Saim Durmuş’ta katıldı.

adsizm-004.png

"DÜNYANIN DEĞİŞİMİ VE DÖNÜŞÜMÜ GAZZE'DEN FİLİSTİN'DEN BAŞLAYACAK"

Gazze için Kur’an-ı Kerim tilaveti ile açılış yapan iftar programı, Rektör Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ın konuşması ile devam etti. Rektör Musa Kazım Arıcan konuşmasında Ramazan ayında Gazzeli öğrencileri  ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, “Dünyanın değişimi ve dönüşümü Gazze’den Filistin’den başlayacak” dedi.

Devamı: https://www.polatlipostasi.com/asbu-rektoru-arican-dunyanin-degisimi-ve-donusumu-gazzeden-filistinden-baslayacak

Bu haber toplam 353 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim