• İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Azerbaycan milletvekili Ganire Paşayeva hayatını kaybetti

Azerbaycan milletvekili Ganire Paşayeva hayatını kaybetti
Bir süredir tedavi gören Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva hastanede hayatını kaybetti.

Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva'dan kötü haber geldi. Paşayeva’nın ailesi tarafından yapılan açıklamada, 23 Eylül’de komaya giren Paşayeva’nın tedavi gördüğü başkent Bakü’deki Merkez Klinik Hastanesi’nde hayatını kaybettiği duyuruldu. Açıklamada, Azerbaycanlı doktorlar ve Türkiye'den gelen uzman doktorların aldığı tüm önlemlere rağmen, durumu kritik olduğu için yoğun bakıma yerleştirilen milletvekilinin hayatının kurtarılamadığı aktarıldı.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA SON DURUMU FULYA ÖZTÜRK AKTARMIŞTI

45 yaşındaki Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın komaya girdiği açıklanmıştı. Paşayeva'nın sağlık durumuyla ilgili son durumu CNN TÜRK'te Fulya Öztürk aktarmıştı. Öztürk şu ifadeleri kullanmıştı: Ganire Paşayeva, Türk dünyası için önemli bir isim. Şimdi şöyle oluyor, durumu çok ciddi, yoğun bakımda. Geçen yıl kilo alıyor, kilo aldığı için de mide küçültme ameliyatı oluyor. Bir yıl boyunca hep rahatsızlıklar yaşamış. İki gün önce evinde gece 3'e doğru bir anda tansiyonu 4'e düşüyor. Hemen yanındaki yardımcıları hastaneye yetiştiriyorlar. Durumu çok çok kritik.

Devamı: https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-azerbaycanli-milletvekili-ganire-pasayeva-hayatini-kaybetti-7012319

Bu haber toplam 185 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim